MRS AFIQAH
MY UPDATE ^^
hello guys ,i'm afiqah .follow me okeh ?:)

title="Hosted

MY DIARY RULE
YOU UNDER MY BLOG ,SO BEHAVE YOURSELF
DON'T SAY ANYTHING IF YOU DO NOT KNOW WHAT YOU SAY .
LEAVE YOUR FOOTPRINT ON MY CAKAP CAKAPING
IF YOU HIT MINE ,I WILL HIT YOU BACK ^^
HATE ME ?I HATE YOU MORE+TRIPLE LAH MY DEAR ^^



Older Post
~ SAHABAT TEMAN SUKA DAN DUKA ~
Friday, July 20 | 21:28 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualiakum.. hai peeps! sihat? yeah! HAPPPY FASTING! ]
cer tengok tengok tajuk atas tu... cer teka siapakah orang nye?
okayy, lets me story!
aku ade ramai kawan lelaki..tapi tak sehebat SAHABAT aku yang ni... siapa orang nye? sabar ea.. kawan memang ramai tapi untuk membawa kepada kongsi masalah , sukaa dan duka tak ramai yang boleh bawak jadi teman.. betul tak? erm , think carefully! :)
okay, mereka selalu bersama..kemana pergi mesti bersama..tak boleh dipisahkan..aku suka berkawan dengan mereka sebab mereka 'THE BEST'..tak tahu nak gambarkan macam mane,.. kami berkawan since form1..kelas pun sama sama.. dah lama rase nye persahabatan ni..doa doa kekal sampai bile bile...
tapi , aku sedih...tahu kenapa?? dieorang dah tak macam dulu... sorang ntah kemana.. tinggal berdua , tapi..nth la kan.. ye , aku rindu waktu dulu dulu... waktu sedia kala... tapi , waktu dan masa membuatkan kite semua umpama berjauhan .. tapi tak pe la.. aku faham.. even , korang dah ade new life,dah ade peneman hidup n sedang berbahagia.. jangan lah abaikan aku.. aku sedih kot! memang kekadang dari reaksi muka aku,aku happy umpama tiada masalah ,tapi dalaman aku?ermm... ntah la...
ok lay guys.. take care.. study lek lok! remember me yeah!

SAHABAT kala suka duka :

1 * Muhd Safwan Isa
* kolej vokasional datuk seri mohd zin
* Teknologi automotif


2 # Mujibur Rahman Abd Hair
# Smk Datuk Bendahara
# Sains dan teknologi



3 ~ Iskandar
~ Smk Datuk Bendahara
~ Sains Tulen


mereka lah teman lelaki yang boleh meneman kala suka dan duka! aku rindu mereka kot!
by the way.. hope korang bahagia dengan life korang!

okay lah peeps , bye! Happy Fasting yeah!

BESTIE BELATED BIRTHDAY !
Saturday, July 7 | 03:12 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualikum! peeps ,! tajuk aku tu? ye , birthday bestie aku yang dah lepas 26.6.. aku tak dapat wish die! aku duk hostel , mcm mane nak wish! aku nak die tahu , even aku jauh dari die ,, aku tetap ingat tarikh lahir die tu... aku tak pernah lupe! aku ingat , cuma hari tu aku tak sempat nak call kau sayang.. aku bust hari tu,, aku mintak maaf sangat sangat !btw, aku rindu kau!
rindu kot nak sambut birthday sesame! nak baling tepung,kilat kilat n sewaktu ngn nye kan? tak pe, jauh mane aku , aku tetap ingat kau! kau lah penghibur aku sewaktu dahulu !

HAPPY BELATED SWEET 16' !
* SITI NURHAMIZAH BT RAMLI
* ECONOMIC
* SMK DATUK BENDAHARA



# RINDU DIA !

ASRAMA ! :(
| 02:57 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum..hai peeps! lame tak update blog buruk aku ni.. huh! busy dok!
tengok tittle aku tu? ASRAMA? cer teka kenape ngn asrama tu? OMG! aku tak suke ASRAMA lah! tension siot dok sane! memang lah orang kate dok asrama boleh mengajar kite erti kehidupan n persahatan..tapi aku? memang tak reti n tak suke dok sane! macam neraka siot! bayangkan , dah biase dididik di rumah , tetibe dok asrama! whattaafakk la kan ! aku benci asrama!
aku pelik , kenape asrama aku tak mcm asrama sch lain yang ade sedikit kebebasan!
hari tu , aku menangis bagai nak gile sebab tension dok asrama! mak n ayah pun tak boleh halang perasaan aku!
ok la , aku nak stop sampai sini! nanti continue!
aku rindu kaka gedik aku! hari tu dah 1months ngn die!

My Little Swetty Sister
Monday, June 4 | 22:28 | 0 Sweet Cupcake
Assalamualaikum..hai peeps...




Siti Aischah Bt.Razali
18 Mei 1995
Smk Iskandar Shah, Melaka
Accounting.
SPM candidates.


dia kaka aku! the BEST sister in my life !
birthday die dah lepas .. jadi org terakhir wish ! hee...
btw, Happy sweet 17TH sister!


* 4.6.12 @ 10.10mlm... :)

ok la peeps,bye! take care! sayang korang! nak hang !

SUPER DUPER ~~~~~
| 00:07 | 0 Sweet Cupcake
ASSALAMUALAIKUM.. hey peeps.. Rindu , lame tak membebel dekat depan lappy ! asyik pegang pen je sejak belakang ni.. ! well , i'm bussy !HAHA !..

HEY , see ? tajuk atas tu ? SUPER DUPER ? ok , aku ade SUPER DUPER yang aktif lagi teraktif !
rindu die ! die Myza .. kite rindu die tahap gile yang tak tertahan weyh ! Haha ..



die lah SUPERDUPERTONJANG aku ! muke semangat die nak main netball ..hee, kite suke tgk die main netball.. TERBAIK BEB! ...
# mYZA .. Aku rindu kau !


ok , peeps ,.. aku nak stop jap..nanti sambung lagi ok.. ! miss u all !

LOOSER GEDIK-GEDIK :)
Saturday, May 5 | 11:29 | 0 Sweet Cupcake
Assalammualaikum .. selamat pagi peeps .. hari ni susah nak tido wei .. rindu kaka Penghulu Hati... :) tengok tittle atas ? tahu ape maksud ? hmm , cite nye mcm ni .Kami semua budak baik ? walaweyh ,. terbaik derr .. *mood gile* haha ! eh-2 ... kite sayang dieorang .. ok , aku nk cite sal LG @ LOOSER GEDIK-2 !.. aww-2 ! gedik lak si Loading ni kan .. hah , kisah lak aku .


Sebenarnye , aku ade group kalau nak tahu .. group ni terdiri drpd 4 orang sahaje ! ahli nye tau sape? haha ... JEMAH , LOADING @ SENTAP , GEDIK n DONALD DUCK.. aww-2 ... name group ni LOOSER GEDIK-2 ! kenape perlu ade gedik ? sebab tukang yg bg name ni pon gedik orang nye ! JEMAH a.k.a NUR ASSYAQIRIN
LOADING @ SENTAP a.k.a AFIQA FARIHA
GEDIK a.k.a ROSALINA
DONALD DUCK a.k.a FARAH NAJIHAH .
hah , Tahu dah ? kiteorg tak betul kadang-2 .. bak kate rossa , kiteorg baka pirrana.. haha , whatever la.. akak borek , adik rintik... :)
ni sal budak dorm yg blh masuk gak kdg-2 ngn kiteorg ,. die name nye ILY RAFAA . die classmate aku , satu dorm ngn aku n name bpak pon same ! haha ,. untung tak ? tak untung pon . die ni cool je orang nye tp bile kena getak sikid , die pnye gementar. tak terkata aku ..haha !
btw , die kawan baik aku gak ! ni pulak name die ain . budak satu kursus ngn aku .. die ni , tak tahu la.. die pnye PALAT bkn main lg . kalah LOOSER GEDIK-2 !


1 JEMAH ( NUR ASSYAQIRIN ) si Cengeng ! kenape panggil die cengeng? sebab die kuat melalak ! then , sibuk dengan NAZREEN , ZAINIL , ZAINOL N AIDIL .. Semak aku kdg-2 ! hee.BTW , aku sayang die !

#itulah si JEMAH @ si cengeng kite ! :)


2 LOADING ( AFIQA FARIHA ..kite lah ).. kite ade dua panggilan ,. satu LOADING n satu lagi SENTAP ! kenape Loading ? tnye la dieorang , knpe SENTAP ? tnye la mereka ! haha ....


# itulah kite .. si LOADING n si SENTAAP :)


3 GEDIK ( ROSALINA ) ..ni Leader kiteorang ... kenape die gedik ? sebab die gedik la ... haha ... die ni dah ade pakwe tau , pakwe die AHMAD RIDZUAN ...haha , How's sweet dieorang ! heboh dpt cadbury rm19.90 !!!!!!!! maklum la , gedik.. sape tak kenal..btw , aku sayang die sgt-2 !


# itulah si GEDIK ... :)


4 DONALD DUCK ( FARAH NAJIHAH) .. ni donald kami... kenape donald ? sebab die mcm itik ! haha.... die ni bengong n sengal.. haha .. joke sahaje !haha , btw ., aku sayang die !


#itulah DONALD DUCK! :)



p/s ; aku sayang Looser gedik-2 ! iloveuall !

PERTEMUAN DAN KERINDUAN . :)
| 07:30 | 1 Sweet Cupcake
Assalamualaikum . hai peeps.. opss , imissyoumylovelyblog .. aku thu aku dah lame tak update blog. tahu knpe? aku malas la .. tak de idea... hmm . tengok my new post ? haha , how's sweet kan ?
Pernah aku tertanya kenapa allah wujudkan pertemuan kalau tahu ianya akan berakhir dengan perpisahan semata mata ? Kenapa manusia perlu ada hati dan perasaan kalau allah tahu hati dan perasaan manusia sering kali disakiti ? And jawapan yang paling tepat untuk soalan aku adalah , siapa aku ingin menyoalkan takdir allah ? Al-kisah , aku amat bersyukur dengan pertemuan yang allah kurniakan. tahu siape? dia lah orang yang aku amat sayang .,means orang yang terpenting after my parents . Pernah aku tertanya kenapa allah wujudkan sebuah kerinduan ? Kenapa manusia perlu ada perasaan rindu dan sayang terhadap seseorang? Perlu ke aku pertikaikan segala nye ? Al-kisah , aku amat merindui segalaa-galanya yang dulu. amat merindui . aku ingin yang dulu ! Ya allah . tolong ! aku rindu mereka ya Allah .. Aku rindu jugakk my Penghulu Hati :) hee , ( gedik's weyh). Ya Allah , aku rindu dekat si tonjang aku ! aku rindu si penghibur hati aku .. know who ? ye , dia siti nurhamizah bt ramli. aku rindu dia sangat-2...


# rindu program after PMR .. :) si tonjang bersama nikon ! love it .. Ya Allah , aku rindu dekat si kuat gossip aku ! know who ? ye , die nurul artika rozalina .. aku rindu sangat-2.. any problems n story we share together :)


Ya Allah , aku rindu si nenek aku ! si kuad gaduh ! know who? ye , die dian nofita,. aku rindu die sangat-2.. aku rindu nak dok bergosip bagai dengan die ...


p/s : aku rindu SABABAH CREW ! aku tak tahu macam mane aku nak tahan n menaggung rindu ... :( hanye lima org sahaje Sababah crew kami ! lain tu tumpangg sebab time ni kiteorg ponteng n tak join program kt dewan !

# tahu kan bezakan ahli SC ?

Ya allah , ade satu insan yang aku rindu n sayang .. die kaka saya ! saya sayang die sangat-2.

#kite curi pic ni sebab kite suke tengok ! wink-2 !


please Ya Allah ,. aku rindu n sayang dieorang ! terima kasih kerana pertemukan dengan mereka ! =_=