MRS AFIQAH
MY UPDATE ^^
hello guys ,i'm afiqah .follow me okeh ?:)

title="Hosted

MY DIARY RULE
YOU UNDER MY BLOG ,SO BEHAVE YOURSELF
DON'T SAY ANYTHING IF YOU DO NOT KNOW WHAT YOU SAY .
LEAVE YOUR FOOTPRINT ON MY CAKAP CAKAPING
IF YOU HIT MINE ,I WILL HIT YOU BACK ^^
HATE ME ?I HATE YOU MORE+TRIPLE LAH MY DEAR ^^



Older Post | Newer Post
sayang -2 aku ..
Friday, January 6 | 01:29 | 0 Sweet Cupcake
Assalamulaikum... petang yg indah ni kan... hati aku terusik dgn karenah kwn-2 kesayangan aku ...
sedih aku dibuat nye...

firstly.,ni dari Nur Hidayah....

4 MY ONLY ♥...
-JAGE DIRI BEBAEK...
-SLALU DOAKAN UTK KITEORG...
-KITEORG SLALU AKAN IGT KO...
-JGN TGGL SOLAT...
-AQ MMG B'SYUKUR DPT KWN CAM KO...
-KITEORG AKAN SLALU DOAKAN UTK KO...
LASTLY,
I ♥ U!!!
* aku sedih weyh...baca ni..x sangka kawan-2 aku sayang aku...!


secondly.,ni dari Dian..

:: OUH YEA ..
, BILER SAMPAI SKULA BARU , TEMPAT BARU JANGAN PENAA LUPEKAN KITERANG YEA !
, BERSYUKUR DAPAT BERKAWAN , RAPAT LAGY TUHH NAN KAU !
, TA SANGKE , KAU PUN NA PINDAA KULA DA !
, AKU DOAKAN KAU BERJAYE !
, LEPAS NIE , KITE DA TA GOSIP SAME-2 , GILAA FLASH SAME-2 , TOILET SAME-2 , MAKAN-2 .. PALING PENTING , SPM NEXT YEAR TA SATU DEWAN LAGY !
, KAU JAGE DIRI BAEK-2 KAT SANE , SLALU-2 CONTACT AKU AW .. !
♥ KAU KAWAN ~!
* jiwa aku terusik bace dieorg nye wish.... anyway.,aku sayang kau...


ni terakhir., dari Nurul Artika Rozalina

smpai aty kau tnggl an aku .. hehe xpe la .
nnti kt skolah bru jgn lupe aq taw ..)):
aq sntiase ingt kau ..
aq syg kau sngt2 ♥ ..
klau bley aq nk kau stay ..
tpi nk wt cm ne kn ..ermm
kau 'bff' aq smpai bile2 ..
pape pon kau study elok2 k ..
n jgn lupe text n call aq taw ..
jge dri taw , aq kt snie sntiase ingt kau .. ok )):
♥ LUV U ♥
*ayat yg mententuh kalbu...
ok la... ni karenah sayang-2 aku... !
aku sayang kauorang..... !


ni dari Siti NurHamizah....

Afiqah Fariha : yes , my baby boo . weyh aku syg kau . sampai hati kau tinggal kan aku kan .
aku merajuk dengan kau . haha . tak lah . mby tuh yg terbaik untuk kau kan .
pape pun aku sokong kau dari blakang . tapi aku sedih . aku baru rapat dengan kau .
baru berapa bulan kita kenal . tapi dah macam setahun . kan kan ? lepas ni takde sape
dah nak lelepak dengan aku , gelak kuat2 dengan aku , dengar cita aku ,
makan sesama , tenguk muke masam kau yang garang tuh , teman aku makan
burger dekat kedai kau ,jalan samapi basten , amek gambar banyak2,
kutuk2 orang , mengumpat , jawab exam satu dewan + meniru .
engat tak tyme agama PMR yg dlm dewan tuh . mase trail . kita meniru . haha . and
memacam lah . aku sedih . aku sayang kau . nnty jangan sombong2 tau .
kalau jumpe tegur aku .kalau kau sombong aku bakar sch kau . haha . aku tipu .
doa kan aku tau . aku nak sch same dengan kau .insyaallah kalau makbul aku pindah sane .
tunggu aku . duduk hostel elok2 tau . jangan kerek2 .
nnty senior attck . huhu . solat jangan tinggal . nnty telefon lah aku ade mse .
kalau kau balik kita jumpe auw . k aku syg kau . tc isnin ni . buat yg terbaik tok spm . engat aku...
*aku menangis bace ni..... aku sayng kau...

ni Dari Nur Maizatul Iedayu‎

Afiqa , aku sayang kaw jugak laa bebe . da pinda sk0lah tuh , jgn lupew kad aku puLak yew . walaup0n kite berjauhan , kaw tetap d'haty aku . (cehh , ayad na best) HAHA ^^ . tadi kite p0nteng kelas same-2 . lepas nie na p0nteng kelas nan sapew puLak . hee . sedeh-3 . :((
*aku sayang kau jugak....

#untung aku dapat kawan mcm dieorg.... aku sayng my baby boo aku sume....